Postnissen og Postsækken med årets julemærke kunstner

fra starstedet i Værløse

Postnissen deler godter ud

Postnissen - Kim W og Postsækken

Postnissen-Kim W - Carl Quist Møller årets kunstner og Postsækken

Kim W snakker med lederen af spejderne som var største hold i Værløse

Spejderne er ved at samle sig til afgang

Største hold i Værløse

Stolte spejdere

Postnissen - Carl og Kim W

Pressemeddelelse Julemærkefonden

Stor donation sikrer flere børn på Julemærkehjem

Orients Fond donerer 11,8 mio. kroner til Julemærkefonden

Julemærkefonden har modtaget den største donation i fondens 108 år lange historie. 11,8 mio. kroner over de næste fem år fra Aktieselskabet Dampskibsselskabet Orients Fond skal sikre, at yderligere 60 børn hvert år kan få et ophold på et Julemærkehjem.

Beløbet gør det muligt at opnormere Julemærkehjemmene til at holde åbent 49 uger i 2013 og 50 uger fra 2014. Det betyder, at vi går fra at kunne hjælpe ca. 690 børn om året til 750 børn om året.

Betingelser ifm. donationen

Beløbet er alene øremærket opnormeringen, og det betyder, at Julemærkefondens arbejde med at indsamle penge er uforandret.

- Orients Fond har givet os en enestående mulighed for at gøre det alle i Julemærkefonden kæmper for hver dag, nemlig at hjælpe flere børn, siger direktør i Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen og fortsætter:

- Vi skal fortsat indsamle midler i den hidtidige størrelsesorden, og det har vi fokus på året rundt. Uden den brede folkelige støtte til Julemærkehjemmene, havde vi ikke fire Julemærkehjem i Danmark. Det ændrer donationen ikke ved.

Julemærkehjemmene har lige nu en venteliste på næsten 700 børn og en ventetid på op til 16 måneder. Hjemmene drives langt overvejende for indsamlede midler, idet de kun modtager et offentligt driftstilskud svarende til 6 % af de samlede udgifter.

Glæde på Julemærkehjemmene. Orients Fonds donation betyder, at Julemærkehjemmene kan holde åbent 50 uger om året, og dermed hjælpe flere børn

De fire Julemærkehjem drives for indsamlede midler og trods den store donation, er Julemærkefondens arbejde med at indsamle penge er uforandret.


Dette er et opslag fra Julemærkefonden
https://www.julemaerket.dk/
billederne er fra Julemærkemarchen 2012 i Værløse der er flere billeder på min facebookside næste skrivelse bliver efter den 17 marts når jeg har været til overrækkelsen af overskudet fra Julemærkemarchen som sker på Julemærkehjemmet Kildeemose i Frederiksværk på fredag den 15 marts kl 14.00

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.07 | 20:21

Pagina web muy bonita. FELICIDADES.
Alejandro Reyes (Las Palmas de Gran Canaria - Canary Islands), and collect badges Football and Football Referees Associati

...
15.02 | 13:55

Hej Kim Håber du har det godt. Vi har tidligere byttet pins og nu har jeg samlet en hel del pins med knaplås til at bytte med. Skriv endelig på dylan@email.dk.

...
14.11 | 13:10

Hej Hanne under Kim Nielsen så ser du et billede af mig så er det bare at klikke på

...
13.11 | 23:28

Hej Kim
Hvordan finder vi dig på FB ?
Hilsen Hanne med schæferhunden Jazz fra Bornholm rundt 2014

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE